Visitem el CEIP Ausiàs March de Rafelcofer

Ens hem reunit amb Joana, Lourdes i Berta, mestres del col·legi Ausiàs March de Rafelcofer en la comarca de La Safor, les quals ens han rebut molt amablement, encara que estan molt ocupades amb el final del curs.

“Interessant proposta perquè tenim assistència per a poder dur a terme aquest projecto amb èxit”, són las primeres paraules que ens dediquen les 3 mestres del col·legio Ausiàs March.

El programa #Compostaescola l’han rebut amb bons ulls, ja que ens comenten que es prou productiu dur-lo a terme perquè ha canviat la visió des del col·legi a l’hora de separar els residus, la seua informació sobre el reciclatge i prendre’s-ho més seriosament.

“Bona iniciativa per part del COR, ja que és allò que la societat està demanant: cuidar i protegir el medi ambient per a las generacions futures, ja que l’estem castigant injustament” ens conta una de les mestres.

D’altra banda, consideren que els alumnes són els vertaders protagonistes i els que tenen que dur a terme les principals activitats per a realitzar compost, que utilitzaran en l’hort escolar, sempre recolzats pel professorat i “gràcies als consells i directrius que els tècnics ens han explicat, hem aprés com fer-ho de la millor manera i explicar-ho als alumnes”.

Per últim, ens comenten que qualsevol formació rebuda pels tècnics és molt útil i que els agradaria seguir rebent aquestes directrius,”perquè són les que realment ens ensenyen a separar bé els residus, quines pautes hem de seguir per aconseguir un compost de qualitat”, afirmen les mestres.

Agraïm a Joana, Lourdes i Berta els minuts que ens han dedicat al valorar el programa #Compostaescola i ja sabes: ¡Si tu també vols que el teu centre escolar participe fica’t en contacte amb nosaltres en compostaescola@consorciresidus.org.!

Tagged , , , , , , .