El material està preparat per a ser entregat

Des del Consorci de Residus V5-COR volen que tots els alumnes i alumnes dels col·legis participants en el programa #Compostaescola siguen els actors principals de la realització de compost en els centres escolars.

És per això, que per a poder continuar la seua formació en matèria de compostatge el COR regalarà a cada alumne un “kit de l’alumne” adaptat a les diferents edats. Tots els kits compten amb un tríptic sobre informació general del COR així com la quantitat de residus que es generen, els diners que això ens costa i que objectius s’han plantejat des del COR per a reduir la quantitat de residus que es generen en les 5 comarques en què dóna servici el consorci de residus.

Per edats, els alumnes d’infantil disposaran d’un quadern de pintar amb objectes que es poden compostar i amb altres objectes que no es poden compostar para així entre tots endevinar els productes que acabaran sent compost. També disposen d’un conte il·lustratiu sobre el compostatge en els col·legis.

Per als alumnes de primària, a més del tríptic se’ls repartirà un joc de taula que depenent del curs en què es troben serà: l’expert en compostatge (1r – 3r primària) i el laberint del compostatge (4t – 6é primaria).

Des del consorci de residus s’espera que gràcies a estos kits els alumnes i alumnes puguen aprendre d’una forma més lúdica i interactiva a reduir els residus que generem i transformar les restes orgàniques en compost per a usar-ho en els horts escolars.

 

I ja saps, si el teu col·legi encara no forma part del programa #Compostaescola, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic compostaescola@consorciresidus.org

Tagged , , , , , , .