Els col•legis de les comarques del COR s’interessen pel programa Compostaescola

El projecte Compostaescola que pretén reduir en un 50% la quantitat de residus orgànics generats en els centres escolars alhora que educa en la prevenció i gestió sostenible dels residus des dels principis de l’economia circular ja ha donat els seus fruits. Moltes són les escoles de les comarques de la Safor, la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i el Valle de Ayora-Cofrentes que s’han interessat en aquest projecte dut a terme pel COR.

Els tècnics ja s’han posat en contacte amb totes les escoles que volen participar i han realitzat una formació a tot el professorat amb la finalitat que puguen transmetre als alumnes la metodologia i les accions a dur a terme per a la realització del compostatge. Se’ls ha disposat de tot el material necessari per realitzar compost al centre escolar i se’ls donarà suport continu durant totes les fases del projecte, per guiar-los i solucionar qualsevol incident que puguera sorgir.

Aquests centres escolars s’iniciaran en el programa Compostaescola a l’inici del curs escolar 2019-20 per així poder fomentar des del principi de curs la recollida selectiva i el compostatge del biorresido recollit a la mateixa escola, com a exemple d’una adequada gestió dels residus, involucrant així a tota la comunitat educativa.

Els col·legis ja es mostren impacients per l’inici del nou curs, el qual portarà amb si l’inici del programa Compostaescola del COR en els seus centres!

Si formes part de la comunitat educativa d’un centre escolar de la zona COR (comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés o la Vall de Cofrents-Aiora) i t’agradaria que implantarem el projecte Compostaescola en el teu centre … contacta ja amb nosaltres al correu compostaescola@consorciresidus.org i t’informarem!

Vos mostrem una selecció de fotografies dels centres que ja hem visitat.